Content thinking
Mijn creatieve writersbrein stroomt over van de ideeën die ik dagelijks uitwerk. Ik kan ook met jou meedenken. Op zoek naar content waarmee je jezelf en je bedrijf op de juiste manier onder de aandacht brengt? Als ik artikelen, rubrieken, concepten voorstel of een contentstrategie maak, hou ik altijd rekening met de doelgroep die je wilt aanspreken, de boodschap die je wilt overbrengen, het doel dat je wilt bereiken en de juiste tone of voice.

Contentcreatie
Content ideeën kan ik uitwerken en vertalen naar catchy content. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van artikelen voor websites en magazines als Grazia, ELLE, L’Officiel, LINDA.meiden, Cosmopolitan en het produceren van inspirerende branded 360° content in samenwerking met brands waaronder Nike, Zalando en Blake Seven. Op zoek naar een copywriter? Ik schrijf ook websiteteksten en brandstories die de juiste snaar raken. Lees hier de brandstory die ik voor Wanderlust Amsterdam heb gecreëerd.

Storytellers
Een verhaal maakt meer impact als het wordt verteld door de juiste persoon. Ikzelf werk regelmatig samen met brands die ik onder de aandacht breng op mijn Instagram-account. Mijn netwerk bestaat uit vrouwen die inspireren op het gebied van carrière, lifestyle, beauty, sport en fashion. Ik kan je in contact brengen met diegene die jouw verhaal het beste kan vertellen.

Moderator
Als editor heb ik jarenlange ervaring met het afnemen van interviews. Van één op één gesprekken tot paneldiscussies. Ik interview in een persoonlijke setting, vóór de camera of in het bijzijn van een groot publiek. Op zoek naar een editor die voor een video-item kan interviewen? Iemand die een paneldiscussie kan leiden of een Q&A kan hosten? Gevonden!

Founder The Goaldiggers Club
Geïnspireerd door alle vrouwen die ik als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between –waaronder een job in de fashion closet van Vanity Fair in New York- heb leren kennen en geïnterviewd, richtte ik The Goaldiggers Club op. The Goaldiggers Club is ontstaan vanuit mijn behoefte om een plek te creëren waar carrièregerichte vrouwen verhalen met ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills delen. Ik wil via The Goaldiggers Club zoveel mogelijk vrouwen connecten en inspireren om hun goals te behalen en tegelijkertijd een succesvol en gelukkig leven te leiden.

Columnist Glamour
Ik schrijf voor glamour.nl een maandelijkse column waarin ik mijn learnings als ondernemer deel. Klik hier als je wilt weten hoe je ondanks stress toch je doelen haalt en hier als je benieuwd bent naar mijn mantra’s die helpen om businessgoals te behalen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren